Banner
Navigator

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Politia Animalelor - Comisariatul pentru Societatea Civila - CSCIJ Bacau
Gazeta de Nord Vest: ” Scandal la Medieşu Aurit “

Articol publicat in data de: 6.8.2011
Gazeta de Nord-Vest : “ Un scandal de proporţii mocneşte de câteva luni în localitatea Medieşu Aurit din cauza unui crescător de câini ajuns în comună de câteva luni şi a cărui activitate îi nemulţumeşte pe vecini. Aceştia spun că în curtea casei parohiale reformate, acest cetăţean creşte circa 30 de câini în condiţii improprii, creând în acest fel disconfort celor ce locuiesc în zonă. Autorităţile locale sunt neputincioase şi nu pot rezolva problema, în prezent fiind pe rol la Tribunalul Satu Mare un proces pentru evacuarea bărbatului şi a familiei sale din casa parohială, care va fi judecat în luna septembrie.

 
Obiectiv Argesan: ” Zece pisici, moştenitoarele unui apartament “

Articol publicat in data de: 3.8.2011
Obiectiv Argesan: ” Un argeşean vrea să-şi lase toată averea felinelor pe care le creşte.
 Un bărbat de 55 de ani trăieşte în condiţii jalnice cu peste 10 pisici într-un apartament cu două camere. Omul nu are familie şi vrea ca animalele să fie singurele sale moştenitoare. Din cauza mirosului insuportabil, vecinii au făcut sesizare la Poliţia Animalelor pentru a lua măsurile necesare. Adrian Drăguţ locuieşte în Curtea de Argeş într-un apartament cu două camere.

 
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex are o nouă casă, la Târgu Mureş

Articol publicat in data de: 2.8.2011
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex, crescut în Arad are o nouă casă.
 Strădania autorităţilor de a-i găsi acestuia un cămin a dat rezultate, după ce mai multe grădini zoologice din ţară, inclusiv cea din Bucureşti, au refuzat să primească feline.
 Grădina Zoo din Târgu Mureş s-a arătat dispusă să îl primească pe tigrul lui Alex, după ce Poliţia Animalelor Arad a făcut eforturi în acest sens. Puiul de tigru „Alex” a fost preluat de directorul grădinii Zoo, dr. Bereczki, din Târgu Mureş care este singura din ţară pregătită pentru adăpostirea şi întreţinerea acestei feline.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita solicitata din nou sa intervina in mai multe cazuri

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In saptamana 18-24.07.2011 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost sesizata de Politia Orasului Titu sa ia parte la un caz de ucidere prin impuscare a unui animal fara stapan.
   

Cadavrul animalului a fost preluat si predat laboratorului D.S.V. Dambovita in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatului de necropsie necesar in dosarului penal intocmit de Politia Orasului Titu.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a salvat un porumbel

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In data de 26.07.211 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost solicitata sa internvina pentr a salva un porumbel care fusese muscat de pisici. Echipajul I.J.P.P.A. Dambovita care s-a deplasat la fata locului a constatat ca porumbelul prezenta leziuni pe aproape intreaga suprafata a corpului.

  

 
Politia pentru Protectia Animalelor – Centrul Teritorial Dambovita

Articol publicat in data de: 20.7.2011
In Judetul Dambovita si-a inceput activitatea Politia pentru Protectia Animalelor – Centrul Teritorial Dambovita. Astfel, reprezentantii acestei structuri au luat parte la expozitia canina C.A.C. Pitesti, ce s-a desfasurat in data de 02.07.2011.
   
 Urmare a sesizarilor primite cu privire la existenta unor schelete si organe provenite de la cabaline, abandonate pe domeniul public de pe raza comunei Moroieni in conditii insalubre, echipele de interventie monitorizeaza impreuna cu autoritatile competente legalitatea sacrificarii animalelor in acea zona.
 De asemenea s-a intervenit in cazul unui caine abandonat care a fost preluat si predat Adapostului de caini comunitari Moreni.

 
Informare CSC. – Politia Animalelor

Articol publicat in data de: 19.7.2011
Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor, sediul central, anunţă înfiinţarea în cadrul structurii sale a Unităţii Speciale de Intervenţie pentru Protecţia Animalelor.
Unitatea Specială de Intervenţie este funcţională 24h/24, apelabilă pe numărul scurt 021-9667 şi va interveni numai în cazurile deosebite ce implică exerciţiul autorităţii statului, cazuri sesizate prin 112 aparţinând Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă.

 
Comunicat de presa CSC

Articol publicat in data de: 19.7.2011
Facem cunoscut opiniei publice semnarea la data de 19.07.2011 a Parteneriatului de colaborare între Sindicatul Medicilor şi Asistenţilor Veterinari Ilfov (S.M.A.V.I.) şi Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor.

 
Libertatea: ” Atenţie, şerpi în Capitală! Un bărbat s-a trezit cu reptila în maşină “

Articol publicat in data de: 16.7.2011
Libertatea: ” Un bărbat din Capitală nu va uita prea repede ziua de vineri, 15 iulie. Când a urcat în maşină, şi a vrut să se aşeze pe scaunul de la şofer, a urlat cât l-au ţinut plămânii când a văzut că pe locul lui se află un şarpe.
 Florian Barbu a mers azi să îşi înscrie fata la liceul Lucian Blaga din Capitală. Când a ajuns acolo şi-a dat seama că şi-a uitat actele în maşină. S-a întors, iar când a deschis uşa, un şarpe de aproximativ 30 de cm stătea încolăcit pe scaunul de la şofer.

 
Top: “Stapanii care isi chinuiesc patrupedele vor fi reclamati!”

Articol publicat in data de: 11.7.2011

Top: “ În Argeş a început să funcţioneze Poliţia Animalelor!

În anul 2009 s-a înfiinţat Inspectoratul General pentru Protecţia Animalelor la nivel naţional, instituţie din cadrul Federaţiei Comisariatului pentru Societatea Civilă. Prima filială înfiinţată a fost la Bucureşti. Inspectorii şi agenţii IGPPA şi-au început atunci activitatea, urmând ca filialele judeţene să fie înfiinţate în toată ţara. Până acum doar şapte filiale judeţene din ţară şi-au început activitatea şi de luna aceasta şi în judeţul Argeş va fi înfiinţată Protecţia Animalelor. În judeţul nostru vor fi 10 persoane care se vor ocupa de această instituţie, vor proteja animalele de acte de cru-zime, rele tratamente, de folosirea acestora în concursuri care le-ar putea face rău, de neglijenţă, etc, după cum ne-a spus doctorul Ion Măndoiu, unul dintre reprezentanţii Poliţiei Protecţiei Animalelor Argeş.

 
Arges TV: “Politia Animalelor, in actiune!”

Articol publicat in data de: 8.7.2011
Arges TV: “Politia Animalelor isi va incepe activitatea in judetul Arges! Cei care maltratează animalele sau le abandonează trebuie sa stie ca vor avea de suportat amenzi usturatoare si chiar risca sa ajunga dupa gratii daca se dovedeste ca au ucis intentionat un animal.”

http://www.argestv.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2809&catid=1&Itemid=8

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2