Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Stiri si Comunicate
Comunicat de presa – Politia Animalelor se va deplasa in Judetul Covasna

Articol publicat in data de: 21.5.2011
În data de 20.05.2011 I.G.P.P.A. – Poliţia Animalelor a organizat la sediul instituţiei o conferinţă de presă pe tema cailor de la Pădurea Letea, judeţul Tulcea. Astfel reprezentanţii mass-media au fost informaţi de faptul că Poliţia Animalelor a sesizat mai multe abatoare de pe teritoriul ţării să nu ia parte la acţiunea de sacrificare a animalelor, de asemenea s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere pentru a se opri în trafic tirul care transporta caii către abator.

Este îndoielnică măsura dobândirii proprietăţii de către unele persoane care au declarat că sunt proprietarii de drept ai cabalinelor prin declaraţii pe proprie răspunderede, autorităţile locale eliberându-le astfel documentele necesare de trimitere la moarte.

Precizăm că în acest sens Poliţia Animalelor a făcut şi o plângere penală la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

  
Informăm pe această cale opinia publică, că la ora actuală un echipaj al Poliţiei Animalelor va ajunge in judeţul Covasna la abatorul unde sunt aşteptate pentru sacrificare aceste cabaline.

 
Gazeta de Nord Vest: ” Scandal la Medieşu Aurit “

Articol publicat in data de: 6.8.2011
Gazeta de Nord-Vest : “ Un scandal de proporţii mocneşte de câteva luni în localitatea Medieşu Aurit din cauza unui crescător de câini ajuns în comună de câteva luni şi a cărui activitate îi nemulţumeşte pe vecini. Aceştia spun că în curtea casei parohiale reformate, acest cetăţean creşte circa 30 de câini în condiţii improprii, creând în acest fel disconfort celor ce locuiesc în zonă. Autorităţile locale sunt neputincioase şi nu pot rezolva problema, în prezent fiind pe rol la Tribunalul Satu Mare un proces pentru evacuarea bărbatului şi a familiei sale din casa parohială, care va fi judecat în luna septembrie.

 
Obiectiv Argesan: ” Zece pisici, moştenitoarele unui apartament “

Articol publicat in data de: 3.8.2011
Obiectiv Argesan: ” Un argeşean vrea să-şi lase toată averea felinelor pe care le creşte.
 Un bărbat de 55 de ani trăieşte în condiţii jalnice cu peste 10 pisici într-un apartament cu două camere. Omul nu are familie şi vrea ca animalele să fie singurele sale moştenitoare. Din cauza mirosului insuportabil, vecinii au făcut sesizare la Poliţia Animalelor pentru a lua măsurile necesare. Adrian Drăguţ locuieşte în Curtea de Argeş într-un apartament cu două camere.

 
Glasul Aradului : ” O familie trăieşte cu mai multe animale în casă, în condiţii greu de imaginat”

Articol publicat in data de: 2.8.2011
Glasul Aradului : “ Un caz şocant a ajuns în atenţia Poliţiei Animalelor Arad. O familie trăieşte în condiţii greu de imaginat, alături de mai multe animale bolnave şi neîngrijite.

În baza unei reclamaţii, Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor – IGPPA a depistat un caz mai puţin obişnuit. Reprezentanţii Poliţiei Animalelor Arad au apelat la ajutorul angajaţilor Poliţiei Locale  împreună cu care s-au deplasat, ieri, la locuinţa cu pricina, în Cartierul Gai. Familia trăieşte în condiţii mizere, alături de mai mulţi câini comunitari şi pisici. Animalele nu sunt îngrijite, spaţiul este insuficient, iar locuinţa a fost transfromată într-un stabiliment impropriu, sursă de boli, atât pentru om, cât şi pentru necuvântătoare. Deşi este depăşit de situaţie, proprietarul nu a luat nicio măsură, spre indignarea vecinilor care nu mai suportă mirosul.

 
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex are o nouă casă, la Târgu Mureş

Articol publicat in data de: 2.8.2011
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex, crescut în Arad are o nouă casă.
 Strădania autorităţilor de a-i găsi acestuia un cămin a dat rezultate, după ce mai multe grădini zoologice din ţară, inclusiv cea din Bucureşti, au refuzat să primească feline.
 Grădina Zoo din Târgu Mureş s-a arătat dispusă să îl primească pe tigrul lui Alex, după ce Poliţia Animalelor Arad a făcut eforturi în acest sens. Puiul de tigru „Alex” a fost preluat de directorul grădinii Zoo, dr. Bereczki, din Târgu Mureş care este singura din ţară pregătită pentru adăpostirea şi întreţinerea acestei feline.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita solicitata din nou sa intervina in mai multe cazuri

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In saptamana 18-24.07.2011 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost sesizata de Politia Orasului Titu sa ia parte la un caz de ucidere prin impuscare a unui animal fara stapan.
   

Cadavrul animalului a fost preluat si predat laboratorului D.S.V. Dambovita in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatului de necropsie necesar in dosarului penal intocmit de Politia Orasului Titu.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a salvat un porumbel

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In data de 26.07.211 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost solicitata sa internvina pentr a salva un porumbel care fusese muscat de pisici. Echipajul I.J.P.P.A. Dambovita care s-a deplasat la fata locului a constatat ca porumbelul prezenta leziuni pe aproape intreaga suprafata a corpului.

  

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita are un nou coleg

Articol scris in data de: 26.7.2011
Inspectoratul Judetean de Politie pentru Protectia Animalelor Dambovita are un nou coleg. Este vorba de Max, un superb exemplar apartinand rasei Ciobanesc German care va insoti echipajele de interventie in misiunile acestora de salvare si protejare a necuvantatoarelor.

 
Informatia Zilei : ” Un satmarean multumeste Politiei Animalelor si doctorului veterinar Ioan Susa “

Articol publicat in data de: 25.7.2011
Informatia Zilei: ” Pentru recuperarea unui porumbel ranit, Ioan Sasu multumeste inspectorului Viorel Avasiloaie de la Politia Animalelor si doctorului vetrinar Ioan Susa, din Satu Mare, judetul Satu Mare.

La sfarsitul saptamanii abia incheiata am fost vizitati la redactie de Ioan Sasu, care ne-a inmanat un text pe care-l reproducem. “Zilele acestea am fost anuntat telefonic de la Clinica veterinara din Satu Mare, ca a fost dus acolo un porumbel cu aripa rupta.

 
Pro Tv: ” “Jungla” din Arad. Tigrul de 60 de kilograme, animal de companie. Cum au reactionat vecinii

Articol publicat in data de: 22.7.2011
Pro Tv: “Alex, un pui de tigru de 11 luni si 60 de kilograme este subiect de ancheta la Arad. Animalul traia in curtea unui localnic si a fost confiscat de autoritati, dupa ce vecinii au sunat ingroziti la 112.
 La scurt timp insa felina a ajuns din nou la vechiul stapan pana la “noi ordine”.

 
Politia pentru Protectia Animalelor – Centrul Teritorial Dambovita

Articol publicat in data de: 20.7.2011
In Judetul Dambovita si-a inceput activitatea Politia pentru Protectia Animalelor – Centrul Teritorial Dambovita. Astfel, reprezentantii acestei structuri au luat parte la expozitia canina C.A.C. Pitesti, ce s-a desfasurat in data de 02.07.2011.
   
 Urmare a sesizarilor primite cu privire la existenta unor schelete si organe provenite de la cabaline, abandonate pe domeniul public de pe raza comunei Moroieni in conditii insalubre, echipele de interventie monitorizeaza impreuna cu autoritatile competente legalitatea sacrificarii animalelor in acea zona.
 De asemenea s-a intervenit in cazul unui caine abandonat care a fost preluat si predat Adapostului de caini comunitari Moreni.

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2