Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Stiri si Comunicate
Informare CSC. – Politia Animalelor

Articol publicat in data de: 19.7.2011
Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor, sediul central, anunţă înfiinţarea în cadrul structurii sale a Unităţii Speciale de Intervenţie pentru Protecţia Animalelor.
Unitatea Specială de Intervenţie este funcţională 24h/24, apelabilă pe numărul scurt 021-9667 şi va interveni numai în cazurile deosebite ce implică exerciţiul autorităţii statului, cazuri sesizate prin 112 aparţinând Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă.

 
Comunicat de presa CSC

Articol publicat in data de: 19.7.2011
Facem cunoscut opiniei publice semnarea la data de 19.07.2011 a Parteneriatului de colaborare între Sindicatul Medicilor şi Asistenţilor Veterinari Ilfov (S.M.A.V.I.) şi Inspectoratul General de Poliţie pentru Protecţia Animalelor.

 
Libertatea: ” Atenţie, şerpi în Capitală! Un bărbat s-a trezit cu reptila în maşină “

Articol publicat in data de: 16.7.2011
Libertatea: ” Un bărbat din Capitală nu va uita prea repede ziua de vineri, 15 iulie. Când a urcat în maşină, şi a vrut să se aşeze pe scaunul de la şofer, a urlat cât l-au ţinut plămânii când a văzut că pe locul lui se află un şarpe.
 Florian Barbu a mers azi să îşi înscrie fata la liceul Lucian Blaga din Capitală. Când a ajuns acolo şi-a dat seama că şi-a uitat actele în maşină. S-a întors, iar când a deschis uşa, un şarpe de aproximativ 30 de cm stătea încolăcit pe scaunul de la şofer.

 
Top: “Stapanii care isi chinuiesc patrupedele vor fi reclamati!”

Articol publicat in data de: 11.7.2011

Top: “ În Argeş a început să funcţioneze Poliţia Animalelor!

În anul 2009 s-a înfiinţat Inspectoratul General pentru Protecţia Animalelor la nivel naţional, instituţie din cadrul Federaţiei Comisariatului pentru Societatea Civilă. Prima filială înfiinţată a fost la Bucureşti. Inspectorii şi agenţii IGPPA şi-au început atunci activitatea, urmând ca filialele judeţene să fie înfiinţate în toată ţara. Până acum doar şapte filiale judeţene din ţară şi-au început activitatea şi de luna aceasta şi în judeţul Argeş va fi înfiinţată Protecţia Animalelor. În judeţul nostru vor fi 10 persoane care se vor ocupa de această instituţie, vor proteja animalele de acte de cru-zime, rele tratamente, de folosirea acestora în concursuri care le-ar putea face rău, de neglijenţă, etc, după cum ne-a spus doctorul Ion Măndoiu, unul dintre reprezentanţii Poliţiei Protecţiei Animalelor Argeş.

 
Arges TV: “Politia Animalelor, in actiune!”

Articol publicat in data de: 8.7.2011
Arges TV: “Politia Animalelor isi va incepe activitatea in judetul Arges! Cei care maltratează animalele sau le abandonează trebuie sa stie ca vor avea de suportat amenzi usturatoare si chiar risca sa ajunga dupa gratii daca se dovedeste ca au ucis intentionat un animal.”

http://www.argestv.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2809&catid=1&Itemid=8

 
Gandul: ” Un şarpe de peste jumătate de metru lungime a fost capturat din curtea unei grădiniţe din Piteşti

Articol publicat in data de: 8.7.2011

Gandul:”Un şarpe de casă de peste jumătate de metru lungime a fost capturat, joi, de reprezentanţii Poliţiei Animalelor Argeş şi ai Poliţiei municipale, din curtea grădiniţei particulare “Casa cu pitici”, din Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, şarpele a apărut în curtea grădinţei în timp ce cei zece copii care se aflau în grădiniţă erau la programul de somn, iar educatoarele instituţiei l-au reperat în momentul în care aşteptau ca micuţii să se trezească pentru a putea ieşi cu ei în parcul din faţa clădirii, la joacă.

 
Comunicat de presa al I.G.P.P.A. – Politia Animalelor cu privire la actiunea de otravire a animalelor fara stapan din orasul Simleul Silvaniei, judetul Salaj

Articol publicat in data de: 5.7.2011

În data de 30 iunie 2011 Poliţia Animalelor – Centrul Teritorial Sălaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza oraşului Simleul Silvaniei, judeţul Sălaj au fost amplasate pe domeniul public numeroase vase care conţin alimente infestate cu substanţe chimice menite să dăuneze organismelor vii, destinate uciderii câinilor fără stăpân.

 
ARQ: ” Cupa Pony Club, o pledoarie pentru echitaţie “

Articol publicat in data de: 04.07.2011

ARQ: ” Pony Club Arad, alături de alte patru grupări din Ungaria – Horseland, Nimrod, Remonda, toate din Bekescsaba şi Nagyszenas au fost protagonistele celei de a III-a ediţii a Cupei Pony Club.
Alături de încă o grupare maghiară, acestea organizează Campionatul Ecvestru pentru Copii Bekes-Arad 2011. Cele şase etape ale campionatului sunt destinate copiilor cu vârsta peste cinci ani, care nu deţin legitimaţie de sportiv şi cuprind probe de îndemânare şi conducere a calului (cu cai şi ponei), voltija, dresaj, obstacole, precum şi terapie călare.

 
Glasul Aradului : ” Pony Club organizează un concurs hipic pentru copii “

Articol publicat in data de: 30.06.2011

Glasul Aradului: “ Clubul „Pony Club Arad” organizează sâmbătă, în incinta fostului CAP Bujac, „Cupa Pony Club” , un concurs hipic special pentru copii.

La organizarea acestui concurs s-au asociat Clubul Canin Arad şi Poliţia Animalelor. Sabina Ailoaie, preşedinta Pony Club Arad, ne-a mărturisit că este o acţiune complexă gândită într-un cadru mult mai vast şi care are în vedere atât atragerea oamenilor, a copiilor în special, către lumea necuvântătoarelor cât, mai ales, beneficiile rezultate din această apropiere.

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2