Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Comunicat de presa – Politia Animalelor se va deplasa in Judetul Covasna

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Comunicat de presa – Politia Animalelor se va deplasa in Judetul Covasna

Articol publicat in data de: 21.5.2011
În data de 20.05.2011 I.G.P.P.A. – Poliţia Animalelor a organizat la sediul instituţiei o conferinţă de presă pe tema cailor de la Pădurea Letea, judeţul Tulcea. Astfel reprezentanţii mass-media au fost informaţi de faptul că Poliţia Animalelor a sesizat mai multe abatoare de pe teritoriul ţării să nu ia parte la acţiunea de sacrificare a animalelor, de asemenea s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere pentru a se opri în trafic tirul care transporta caii către abator.

Este îndoielnică măsura dobândirii proprietăţii de către unele persoane care au declarat că sunt proprietarii de drept ai cabalinelor prin declaraţii pe proprie răspunderede, autorităţile locale eliberându-le astfel documentele necesare de trimitere la moarte.

Precizăm că în acest sens Poliţia Animalelor a făcut şi o plângere penală la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

  
Informăm pe această cale opinia publică, că la ora actuală un echipaj al Poliţiei Animalelor va ajunge in judeţul Covasna la abatorul unde sunt aşteptate pentru sacrificare aceste cabaline.