Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Pro Tv: ” “Jungla” din Arad. Tigrul de 60 de kilograme, animal de companie. Cum au reactionat vecinii

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Pro Tv: ” “Jungla” din Arad. Tigrul de 60 de kilograme, animal de companie. Cum au reactionat vecinii

Articol publicat in data de: 22.7.2011
Pro Tv: “Alex, un pui de tigru de 11 luni si 60 de kilograme este subiect de ancheta la Arad. Animalul traia in curtea unui localnic si a fost confiscat de autoritati, dupa ce vecinii au sunat ingroziti la 112.
 La scurt timp insa felina a ajuns din nou la vechiul stapan pana la “noi ordine”.


 Proprietarul spune ca l-a primit pe Alex cand era foarte mic. Barbatul are o casa, nu departe de blocul in care locuieste, asa ca a amenajat acolo, intr-o anexa, un spatiu pentru tigru.
 Vecinii nu l-au deranjat pana acum cateva zile cand au vazut, speriati, cat de mare se facuse tigrul.
 Politia animalelor a luat felina si au tinut-o, temporar, in parcul natural Lunca Muresului. Sperau sa-i gaseasca un adapost la o gradina zoologica, undeva in tara, insa deocamdata nimeni nu s-a inghesuit sa primeasca tigrul.
 Asa ca, pana cand ii vor gasi un adapost, Alex a fost returnat proprietarului, cu conditia ca acesta sa-i amenajeze un spatiu mult mai bine securizat.
 Reprezentantii politiei animalelor au promis ca vor trece zilnic prin zona pentru a vedea ca tigrul Alex si oamenii din jur sunt in siguranta.”