Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita solicitata din nou sa intervina in mai multe cazuri

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita solicitata din nou sa intervina in mai multe cazuri

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In saptamana 18-24.07.2011 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost sesizata de Politia Orasului Titu sa ia parte la un caz de ucidere prin impuscare a unui animal fara stapan.
   

Cadavrul animalului a fost preluat si predat laboratorului D.S.V. Dambovita in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatului de necropsie necesar in dosarului penal intocmit de Politia Orasului Titu.

 

De asemenea, in timpul unei misiuni de patrulare-monitorizare pe raza Municipiului Targoviste echipajul aflat in serviciu a observat un atelaj nesemnalizat si neinscriptionat ce stationa langa axul drumului punand in pericol viata calului inhamat, a detinatorilor acestuia, care se aflau in stare avansata de ebrietate, precum si a celorlalti participanti la trafic. Inspectorii i-au atentionat verbal pe cetatenii in cauza pentru a elibera carosabilul evitand astfel producerea unei tragedii.