Banner
Navigator STIRI SI COMUNICATE Stiri si comunicate Informatia Zilei : ” Un satmarean multumeste Politiei Animalelor si doctorului veterinar Ioan Susa “

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Informatia Zilei : ” Un satmarean multumeste Politiei Animalelor si doctorului veterinar Ioan Susa “

Articol publicat in data de: 25.7.2011
Informatia Zilei: ” Pentru recuperarea unui porumbel ranit, Ioan Sasu multumeste inspectorului Viorel Avasiloaie de la Politia Animalelor si doctorului vetrinar Ioan Susa, din Satu Mare, judetul Satu Mare.

La sfarsitul saptamanii abia incheiata am fost vizitati la redactie de Ioan Sasu, care ne-a inmanat un text pe care-l reproducem. “Zilele acestea am fost anuntat telefonic de la Clinica veterinara din Satu Mare, ca a fost dus acolo un porumbel cu aripa rupta.


 Intamplator era un porumbel pe care l-am antrenat eu pentru concursuri si disparuse din grup. Porumbelul a fost gasit de un domn, care l-a predat inspectorului Viorel Avasiloaie de la Politia Animalelor. Pasarea avea o aripa aproape retezata de un atac de uliu. Va supravietui, dar nu va mai putea zbura. Moartea era iminenta, urmand sa fie mancat de caini sau pisici.
 Ca urmare a acestui gest doresc sa multumesc si pe aceasta cale inspectorului Viorel Avasiloaie, anonimului care a gasit porumbel si nu in ultimul rand medicului veterinar Ioan Susa, cel care a efectuat actul medical.
 Am convingerea ca Politia Animalelor ar putea rezolva o multitudine de situatii ce privesc animalele si pasarile. Important este ca populatia sa aiba incredere in acest organism nou creat.
 Iata ca cetatenii au unde sa anunte anumite cazuri de animale gasite, animale schingiuite, animale si pasari aflate in dificultate, in scopul salvarii lor”.”

http://www.informatia-zilei.ro/sm/locale/un-satmarean-multumeste-politiei-animalelor-si-doctorului-veterinar-ioan-susa/