Banner
Navigator VIDEO - TV Arhiva video O pisică ce a stat cinci zile pe o clădire părăsită a fost salvată de Politia Animalelor

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Pisica acrobata, salvata de pompieri
Realitatea TV : ” O pisică a pus pe jar o întreagă echipă de oameni care s-au mobilizat marţi seară să o salveze. Patrupedul a stat cinci zile la o înălţime de mai bine de zece metri, pe o clădire părăsită din centrul Capitalei.

La operaţiune au participat atât cei de la Poliţia Animalelor cât şi Pompierii. “Iniţial am sunat de urgenţă la 112. Ne-am deplasat, am văzut pisica şi am recurs la ustensilele noastre”, a declarat inspectorul Crăciun Nicoleta, de la Protecţia Animalelor.

După ce cinci zile a stat cocoţată pe clădire, pisica a demonstrat că se poate descurca şi singură. “Din nefericire, pisica a sărit de la o înălţime de aproximativ zece metri, după care a sărit gardul în curtea de vis a vis”, a spus un membru al Protecţiei Animalelor.

Povestea are un final fericit. Pisica va fi adoptată de un voluntar de la Protecţia Animalelor.”
Pro TV: “Cand stapanul nu e acasa, pisica de pe strada se urca pe casa. Si cand nu mai coboara timp de 6 zile, asta devine o problema. O mata fara stapan, din Capitala, a devenit vedeta in urma unei astfel de experiente.

Dar felina, botezata “Ciorica”, i-a pacalit pe toti, si, dupa ce inimosii s-au chinuit aproape 30 de minute sa o dea jos de pe acoperis, ea a coborat singura. Pentru ca trecusera zile intregi de cand pisica nu avea mancare si nici apa, oamenii s-au gandit sa o dea jos de pe cladirea unde se cocotase. Stiau ca este si gestanta, asa ca nu i-a lasat inima sa o lase acolo.

O armata intreaga a fost mobilizata la fata locului: reprezentantii asociatiei, pompierii si chiar politia animalelor. Cei din urma au adus o scara si au incercat sa ajunga la mata. Speriata, aceasta a vrut sa sara intr-un balcon, dar a ratat aterizarea.

A sarit insa intr-o curte si unul dintre salvatori a reusit sa puna mana pe ea. Acum, “Ciorica” este pe maini bune. A fost luata de cei de la asociatia pentru protectia animalelor si va avea un adapost. ”

Antena 1: “Operatiune de amploare aseara in Capitala. Angajatii de la politia Animalelor si pompierii au sarit in ajutorul unei pisici cam prostute. Statea pe un pervaz de cinci zile si nu gasea nicio cale sa coboare de acolo. In cele din urma, pisica a fost adusa cu picioarele pe pamant.”