Banner
Navigator VIDEO - TV Arhiva video Video OltTV: “Prietenii necuvantatoarelor”

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Video OltTV: “Prietenii necuvantatoarelor”
OltTV: ”Inspectorii Politei Animalelor, insotiti de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica si Sanitar Veterinara, au avut de solutionat, astazi, doua sesizari. Locatarii de pe strada Nicolae Titulescu si Tudor Vladimirescu au facut plangeri impotriva a doi vecini, iubitori de animale. Ca sunt atasati de aceste necuvantatoare nu este o problema, grav este ce se petrece in jurul acestora.

A fost odata, seful Statiei de Ambulanta. Ene Gheorghe, are doi copii, un baiat medic si o fata judecator. Iubeste foarte mult necuvantatoarele, insa, dragostea aceasta i-a adus o reclamatie din partea vecinilor. In apartamentul sau de pe strada Nicolae Titulescu, acesta creste 7 animale.
Mirosul greu de suportat si mizeria au revoltat locatarii. Asa ca, astazi, proprietarul a fost nevoit sa dea animalele inspectorilor Politiei Animalelor, care le vor steriliza.

Urmatoarea escala a reprezentantilor celor trei institutii a fost pe strada Tudor Vladimirescu. Aici, o batrana tinea in curtea casei 30 de caini. Revoltati vecinii spun ca nu se pot odihni nopatea din cauza lor, le mananca pasarile si le intra in case.

Femeia nu le-a permis nici in ruptul capului celor abilitati sa ii ia animalele. Acest lucru va putea fi posibil doar in urma unei hotarari judecatoresti.

Batrana a recunoscut ca si ea a mai fost muscata din cand in cand de animalele pe care le ingrijeste, dar a facut antitetanosul mai demult si nu crede ca va avea probleme.”

Link articol: http://www.olttv.ro/stiri/social/5562-prietenii-necuvantatoarelor