Banner
Navigator

PARTENERI

COMISARIATUL PENTRU SOCIETATEA CIVILA

Arrhiva video

arhiva video

RECLAMA IN SITE

reclama-in-site
ccirc
Camera de Comart si Industrie Romania Cehia filiala Bacau

Newsletter

Nume:

Email:

CAUTA IN SITE

Sesizari Reclamatii

Sesizari si Reclamantii Politia Animale
Politia Animalelor - Comisariatul pentru Societatea Civila - CSCIJ Bacau
Gazeta de Nord Vest: ” Scandal la Medieşu Aurit “

Articol publicat in data de: 6.8.2011
Gazeta de Nord-Vest : “ Un scandal de proporţii mocneşte de câteva luni în localitatea Medieşu Aurit din cauza unui crescător de câini ajuns în comună de câteva luni şi a cărui activitate îi nemulţumeşte pe vecini. Aceştia spun că în curtea casei parohiale reformate, acest cetăţean creşte circa 30 de câini în condiţii improprii, creând în acest fel disconfort celor ce locuiesc în zonă. Autorităţile locale sunt neputincioase şi nu pot rezolva problema, în prezent fiind pe rol la Tribunalul Satu Mare un proces pentru evacuarea bărbatului şi a familiei sale din casa parohială, care va fi judecat în luna septembrie.

 
Obiectiv Argesan: ” Zece pisici, moştenitoarele unui apartament “

Articol publicat in data de: 3.8.2011
Obiectiv Argesan: ” Un argeşean vrea să-şi lase toată averea felinelor pe care le creşte.
 Un bărbat de 55 de ani trăieşte în condiţii jalnice cu peste 10 pisici într-un apartament cu două camere. Omul nu are familie şi vrea ca animalele să fie singurele sale moştenitoare. Din cauza mirosului insuportabil, vecinii au făcut sesizare la Poliţia Animalelor pentru a lua măsurile necesare. Adrian Drăguţ locuieşte în Curtea de Argeş într-un apartament cu două camere.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita solicitata din nou sa intervina in mai multe cazuri

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In saptamana 18-24.07.2011 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost sesizata de Politia Orasului Titu sa ia parte la un caz de ucidere prin impuscare a unui animal fara stapan.
   

Cadavrul animalului a fost preluat si predat laboratorului D.S.V. Dambovita in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatului de necropsie necesar in dosarului penal intocmit de Politia Orasului Titu.

 
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex are o nouă casă, la Târgu Mureş

Articol publicat in data de: 2.8.2011
Glasul Aradului: ” Tigrul bengalez Alex, crescut în Arad are o nouă casă.
 Strădania autorităţilor de a-i găsi acestuia un cămin a dat rezultate, după ce mai multe grădini zoologice din ţară, inclusiv cea din Bucureşti, au refuzat să primească feline.
 Grădina Zoo din Târgu Mureş s-a arătat dispusă să îl primească pe tigrul lui Alex, după ce Poliţia Animalelor Arad a făcut eforturi în acest sens. Puiul de tigru „Alex” a fost preluat de directorul grădinii Zoo, dr. Bereczki, din Târgu Mureş care este singura din ţară pregătită pentru adăpostirea şi întreţinerea acestei feline.

 
Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a salvat un porumbel

Articol publicat in data de: 26.7.2011
In data de 26.07.211 Politia pentru Protectia Animalelor Dambovita a fost solicitata sa internvina pentr a salva un porumbel care fusese muscat de pisici. Echipajul I.J.P.P.A. Dambovita care s-a deplasat la fata locului a constatat ca porumbelul prezenta leziuni pe aproape intreaga suprafata a corpului.

  

 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3